loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Financiering / Lease

Bent u geïnteresseerd in het leasen of financieren van uw voertuig? Als u een auto wilt kopen, maar liever maandelijks betaalt, dan biedt een autofinanciering wellicht een goede uitkomst.
Wij begrijpen dat het lenen van geld voor een auto geen alledaagse beslissing is. Daarom willen we ervoor zorgen dat u volledig op uw gemak bent. Bij Autobedrijf Klijnsmit in Nieuw-Beijerland werken we nauw samen met financierings- en leasemaatschappijen. Zij kunnen u niet alleen professioneel advies geven als toekomstige eigenaar van uw nieuwe auto, maar ook de juiste lease- of financieringsvorm voor u vinden.

Content Image 2

Zakelijk & particulier

Zowel voor zakelijke als particuliere rijders bieden wij mogelijkheden in samenwerking met onze financierings- en leasepartners. Dankzij hun samenwerkingen met verschillende banken kunnen we u altijd een scherp rentetarief bieden. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, kunt u gerust contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom. We helpen u graag verder.

Vragen of interesse?

Banner Image 0

BEKIJK ONZE DIENSTEN

Bij Autobedrijf Klijnsmit in Nieuw-Beijerland maken we het taxeren en verkopen van uw auto makkelijk voor u.
Maak autorijden eenvoudig met onze flexibele financieringsopties.
Flexibiliteit op wielen: Bij Autobedrijf Klijnsmit staat een leenauto voor u klaar, zodat u ongehinderd uw dag kunt voortzetten terwijl wij aan uw voertuig werken.
Bij Autobedrijf Klijnsmit geloven we in transparantie en klanttevredenheid. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en met onze 12 maanden BOVAG garantie streven we ernaar uw auto-ervaring onbezorgd en plezierig te maken.
In onze werkplaats kunt u terecht voor APK, onderhoud en reparatie aan uw auto. Vijf monteurs staan klaar om uw auto op een vakkundige wijze te onderhouden en indien nodig te repareren.
BEKIJK DIENSTEN
Morgen Internet � Zorgeloos Light website